De Jonge Kunstminnaars starten met drumband

 

 

Jonge mensen tonen terug meer interesse tot het zelf bespelen van een instrument, muziekscholen floreren, fanfares en harmonies zijn weer hip Vele jongeren vinden hun weg terug naar de muziek. Daarom was de tijd nu gekomen om de Koninklijke Muziekmaatschappij "De Jonge Kunstminnaars" uit Haaltert nieuw leven in te blazen. Door inzet van de muzikanten en steun van de vele sympathisanten repeteren er op enkele maanden tijd iedere vrijdagavond tal van muzikanten.


Om de harmonie tijdens toekomstige optredens meer slagkracht bij te zetten is er op 1 Jan 2007 een nieuwe sectie trommelaars bijgenomen. Jong en oud, trommelen er iedere vrijdag tussen 18u en 20 uur lustig op los. De Jonge Kunstminnaars "Drumband" is geboren.


De totale maatschappij bestaat reeds uit 54 leden. Dit is nog maar eens een bewijs dat harmonies en fanfares zeker niet oubollig zijn, maar een schakel vormen tussen muziek en een dorpsgemeenschap dat zeker niet mag verloren gaan.

( Meer info: 053/ 83 96 42 )

 

Dirigent: Gregory Van Rossen 


Iedereen is welkom op onze repetities. Deze vinden iedere vrijdag plaats vanaf 18u en duren tot omstreeks 20u. Dit in een gebouw nabij de  gemeenteschool “De Krekel” aan de Kattestraat te Haaltert. De ingang is langs de Wypenstalstraat, een zijstraat van de Kattestraat.

 

 

1 Jan 2007

 

2009

 

2010